FANDOMThis article is a Guild Stub. You can help improve TOR Wiki by editing it.

  • Please ensure this article complies with the guidelines described in TOR Wiki's Guild Page Policy.
  • Guild stubs that do not comply with TOR Wiki's Guild Page Policy within two weeks (14 days) following the addition of this notice will become subject to Speedy Deletion.

Harbinger Banner

Overview

Hi there! This is the website of a Finnish Star Wars: The Old Republic guild, Harbinger. Because the guild is for Finnish people only, all of the following will be in finnish.

The Guild information - Kilta informaatio

Tervehdys! Tämä on Suomalaisen Star Wars The Old Republic-killan, Harbingerin wiki-sivu

Kiltamme tarkoitus ei ole olla massiivinen, tuntemattomien ihmisten randomissa killassa pelaileva sekasotku, vaan keskitymme rakentamaan avuliaan ja hauskan peliympäristön, jossa myös hommat osataan. Otamme kiltaan vain Suomen kielen taitoisia henkilöitä, jotka ovat vähintään 16 vuoden ikäisiä. Edellinen MMO kokemus on lähes pakollista, mutta jos tulokas kykenee oppimaan pelimekaniikat tarvittavan (hyvin) nopeasti on hän tervetullut kiltaan.

Harbingerissa tavoitteemme on pelata casuaalin ja hardcoren välillä olevalla alueella. Vaadimme siis jonkinlaista omistautumista jäseniltä, mutta mistään pakko pelaamisesta ei ole kysymys. Pelin tarkoitushan on mahdollistaa hauskanpito ja jos se tuntuu työltä niin hauskuushan siitä katoaa. Emme siis ole lorvailupaikka itsekkäille pelaajille, vaan kaikkia itsensä todistaneita killan jäseniä pitää auttaa ja neuvoa, jotta saadaan yhtenäinen ja toisensa tunteva peliyhteisö.

Tätäkään ei kuitenkaan tule käsittää väärin: Emme ole mikään pelastusarmeija peliin tutustuville, vaan kaikilla alokkailla on koeaika jonka aikana upseerit arvostelevat tämän henkilön kyvyt ja sen, että sopiiko hän persoonansa puolesta yhtenäiseen joukkoomme. Emme ota henkilöä mukaan vaikka hän olisi koko serverin paras PvP:ssä tai PvE:ssä jos hän ei osaa/kykene pelaamaan porukassa tai jos hän ei kunnioita killan sääntöjä esim. loukkaamalla kiltalaisia toistuvasti.

Kiltamme tulee asettumaan PvP servulle, Tasavallan (Republic) puolelle, Euroopan alueella. Kaikkea pelin contenttia tulee näillä näkymin tehtyä yhtäpuolisesti (Miksi maksaa tyhjästä?). Raidit, instat ja battlegroundit tullaan kaluamaan killan jäsenten toivomassa tahdissa. Tää ei ole mikään vitun Wowi.

Samaan aikaan kiltalaiset auttavat toisiaan infolla, grouppaamalla ja milloin mitenkin vaan voi auttaa esim, TOR:in ainutlaatuisissa flashpointeissa. Keksitään kaikkea hauskaa esim. Kunnon vanhan-ajan world PvP:tä vihollistukikohdassa tai vaikkapa jotain eventtejä.

Rakenteellisesti kiltaa johtaa 3-4 tasapuolista, vakituista johtajaa, jotta ei pääse syntymään minkäänlaista diktatuuria. Näiden alla toimivat Upseerit (Officer) ja näiden alla ovat hyväksytyt Jäsenet (Member). Kaikkeista alimmalla ovat koeajalla jäsenyyttä hakevat alokkaat (Applicant). Koeaika ja alokas (applicant) arvo tulevat käyttöön vasta niille pelaajille jotka hakevat jäsenyyttä launchin jälkeen.

Recruitment - Rekrytointi

Jos olet Suomalainen, yli 16-vuotias (Ei yläikärajaa), kiinnostunut SWTOR:ista ja haluat pelata hauskassa, yhtenäisessä ja mielekkäässä ryhmässä, suuntaudu Harbingerin Guild Headquarters public foorumille ja etene ohjeiden mukaisesti.

Kun olet jättänyt hakemuksesi swtor.com public foorumille, muistathan vielä painaa sitä Apply this guild nappia!

External Links

Guild Headquarters Public Forum: http://www.swtor.com/guilds/6544/harbinger/public-forum

Viralliset kotisivut: http://harbinger.enjin.com

Foorumit: http://harbinger.enjin.com/forum

IRC: #SWTOR_Harbinger @ Quakenet


Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.