FANDOMThis article is a Guild Stub. You can help improve TOR Wiki by editing it.

  • Please ensure this article complies with the guidelines described in TOR Wiki's Guild Page Policy.
  • Guild stubs that do not comply with TOR Wiki's Guild Page Policy within two weeks (14 days) following the addition of this notice will become subject to Speedy Deletion.Pantheon is a Star Wars: The Old Republic guild.

Pantheon

(http://pantheon-swtor.enjin.com) Είμαστε ένα 16-man raiding guild που απαρτίζεται από έμπειρους παίκτες, πολλοί από τους οποίους γνωριζόμαστε και στον πραγματικό κόσμο. Φιλοδοξούμε να αποκτήσουμε ένα σταθερό πηρύνα αξιόμαχων παικτών και να κατακτήσουμε σύντομα τον κόσμο του StarWars. Το guild μας επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στο PvE μέρος του TOR με κύριο στόχο το PvE end-game content (Operations). Για εμάς, τα normal-modes των Οperations εξυπηρετούν μόνο το σκοπό του gear-up και η πραγματική πρόκληση βρίσκεται στα Hard-modes τα οποία είναι και ο τελικός στόχος αυτού του guild. Ωστόσο είμαστε και λάτρεις του PvP και σκοπεύουμε να ασχοληθούμε με αυτό το κομμάτι, σε ποιο casual ρυθμούς. Θα εισέλθουμε στον Γαλαξία του Swtor σε PvP server.


Απαιτήσεις

Για να γίνεται και εσείς μέρος αυτής της παρέας θα πρέπει να πληρείτε τις ακόλουθες προυποθέσεις:

1. Ώριμη ηλικία(18+) και εμπειρία από MMO games

2. Αφοσίωση και ζήλο για το καλύτερο δυνατό progress και την φήμη του guild.

3. Λειτουργικά ακουστικά, μικρόφωνο και voice chat client(Mumble)

4. Να δέχεστε την κριτική. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος όπως επίσης κανείς δεν είναι αναντικατάστατος. Πρέπει να αποδείξετε πως αξίζεται το spot στο raid και με το παραπάνω!

5. Προετοιμασία. Θα πρέπει παντοτε να είστε προετοιμασμένοι και στην ώρα σας για την πρόσκληση στο raid. Να γνωρίζετε τακτικές και στρατηγικές και να μπορείτε να τις εξηγήσετε στους συμπάικτες σας σε περίπτωση που σας ζητηθεί!

6. Θα πρέπει να είστε διαθέσιμοι τουλάχιστον 3 απογεύματα την εβδομάδα. Οι ώρες και οι μέρες θα αποφασιστούν εν ευθέτω χρόνω.


Guild Rankings

Τα Rankings του guild θα είναι τα ακόλουθα:

1. Dark Lord of the Sith: Η αυτού Μεγαλειότης!

2. My Hand: Αφορά μόνο ένα μέλος και είναι ο αμέσως επόμενος στην τάξη. Εκτελεί και χρέη Guild Master εν την απουσία του πρώτου.

3. Sith Master: Αρμόδιοι για θέματα που αφορούν το guild και εντός και εκτός game(υπεύθυνος των healers, class leaders, site admin κ.λ.π)

4. Sith Knight. Αυτό το rank αποκτούν όσοι περνούν με επιτυχία την trial period η οποία διαρκεί συνήθως 2-4 εβδομάδες και έχουν αποδείξει με την παρουσία τους, την συμπεριφορά, και την αφοσίωσή τους πως αποτελούν τον καλύτερο "καθρέφτη" για το guild. Κριτήρια είναι η συμμετοχή και η απόδοση.

5. Sith Apprentice. Ή αλλιώς νεοσύλλεκτοι. :-)

6. Sith Acolyte. Αυτό το rank είναι των casual ή social μελών του guild. Δεν συμμετέχουν στα raiding events και το guild δεν φέρει κάποια ευθύνη ή υποχρέωση πρός τα μέλη αυτά. Βρίσκονται στο guild για κοινωνικοποίηση. Για να προσκληθείτε στους Pantheon με αυτό το rank θα πρέπει κάποιο από τα υπάρχοντα ενεργά μέλη του guild να εγγυηθούν για την συμμετοχή σας και τα οποία θα φέρουν την ευθύνη της ομαλής παραμονή σας στο guild.


Guild Awards

Για τα λάφυρα(loots) που θα κερδίζει το guild θα χρησιμοποιείται το σύστημα DKP ώστε να αυτά να πηγαίνουν στους παίκτες που πρέπει, με τον κατά το δυνατόν πιό αξιοκρατικό τρόπο. Υπ'όψην θα λαμβάνεται το rank των ενδιαφερόμενων παικτών καθώς και τα attedance και performance. Στο site θα μπορεί να δεί το κάθε μέλος πόσα dkp έχει και κατα πόσο έχει προτεραιότητα στο επόμενο raid. Στους Apprentices θα προσμετρώνται κανονικά τα dkp τους, ωστόσο δεν θα έχουν κανένα priority στα loots.


Προγραμματισμός του Raid

Οι μέρες και οι ώρες που θα υπάρχουν πραγραμματισμένα raids, θα είναι συγκεκριμένες και δεν αλλάζουν. Κάθε μέλος είναι υποχρεωμένο να συμμετάσχει τουλάχιστον 3 απογεύματα την εβδομάδα, με αποτέλεσμα την επί του παρόντος ελάχιστη συμμετοχή να ορίζεται στο ποσοστό του 75%. Τα ποσοστά συμμετοχής θα ελέγχονται ανα τακτά χρονικά διαστήματα(15-30 ημέρες). Εάν κάποιο μέλος δεν πιάσει τα απαραίτητα ποσοστά συμμετοχής θα προειδοποιείται κατόπιν ελέγχου. Εάν και στον δεύτερο προγραμματισμένο έλεγχο το μέλος πάλι δεν έχει το minimum ποσοστό συμμετοχής θα γίνεται demote. Γενικώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το slacking. Σε κάθε προγραμματισμένο raid θα δημιουργείται αντίστοιχο event στο calendar του site και θα πρέπει όλα τα μέλη να δηλώσουν εάν θα έρθουν ή όχι. Έπειτα, 15 λεπτά πρίν την προγραμματισμένη έναρξη του raid, θα προσκαλούνται όλοι στην ομάδα και θα επιλέγονται αυτοί που θα συμμετάσχουν. Οι υπόλοιποι εάν παραμείνουν online καθ' όλη την διάρκεια του raid θα τους απονεμειθούν κανονικά τα dkp που θα έχει πάρει και το raiding team. Παρόλα αυτά έχουν το δικαίωμα να αποχωρήσουν(χάνωντας τα dkp φυσικά). ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλοι πρέπει να έιναι απόλυτα προετοιμασμένοι και στην ώρα τους για τα invites, καθώς είναι ανάρμοστο να κάνετε 15+ ανθρώπους να περιμένουν την εμφάνισή σας. Η τυπική και σωστή συμπεριφορά σας απέναντι στους συμπαίκτες σας επιβραβέβεται (on time+prepaired dkp). Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχουν και τα αντίθετα αποτελέσματα (-dkp) εκτός εαν έχετε ενημερώσει το guild εγκαίρως για την αργοπορία σας. Για όσους δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο προγραμματισμένο raid θα πρέπει επιπλέον να το ανακoινώσουν στο αντίστοιχο thread στο forum, αιτιολογώντας την απουσία τους. Σε αντίθετη περίπτωση, θα υπάρξουν συνέπειες(-dkp).


Συμπεριφορά

Πέρα από μια ενεργή κοινότητα παικτών, είμαστε και άνθρωποι. Αυτό συνεπάγεται ότι όλοι πρέπει να υποδεικνύουν την δέουσα συμπεριφορά εντός παιχνιδιού. Απαγορεύεται αυστηρώς το δράμα!!! Εάν σε περίπτωση υπάρξει κάποιο πρόβλημα με κάποιο άλλο μέλος θα πρέπει να απευθυνθείτε άμεσα σε κάποιον αρμόδιο. Επίσης απαγορεύονται πελατιακές σχέσεις μεταξύ των μελών μας και οτιδήποτε μπορεί να προσβάλει την φήμη του guild μας. Τέλος, θέλουμε να είμαστε αφοσιωμένοι με όλες μας τις δυνάμεις στην ψυχή αυτού του guild, η οποία δεν είναι άλλη, παρά τα ίδια της τα μέλη και περιμένουμε τον αντίστοιχο από εσάς, σεβασμό και αφοσίωση. Για αυτό λοιπόν,για το διάστημα που θα είστε και θέλετε να παραμείνετε ενεργό μέλος αυτής της παρέας, απαγορεύονται οι υποβολές αιτήσεως σε άλλα guilds, διότι κάτι τέτοιο προφανώς θα σήμαινε, πως οι Pantheon (εκ των πραγμάτων) δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις σας.Εάν παραβείτε κάτι από τα παραπάνω, θα έχετε κερδίσει επάξια ένα μεγαλοπρεπές /gkick!


Υποβολή αίτησης

Μπορείτε να υποβάλεται αίτηση συμμετοχής στο guild μας στην ακόλουθη διεύθυνση http://pantheon-swtor.enjin.com/recruitment. Πρέπει να δώσετε την δέουσα σημασία και προσοχή στην αίτησή σας. Τα πεδία είναι ολα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Οι αιτήσεις θα μελετώνται και θα περιμένετε την απάντησή μας σε διάστημα 2-5 ημερών. Αιτήσεις "του ποδαριού" θα απορρίπτονται αυτόματα! Πριν υποβάλεται την αίτηση να είστε σίγουροι ότι συμφωνείτε απόλυτα με τους κανόνες του guild.

Οι PANTHEON πέρα από ένα guild, θέλουμε να αποτελέσει και μια ingame οικογένεια για τα μέλη μας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα σταθερό και κοινωνικό περιβάλλον το οποίο ταυτοχρόνως να καλύπτει ακόμα και τον πιο απαιτητικό παίκτη. Εαν πιστεύετε ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις μας και εμείς στις δικές σας και φιλοδοξείτε να αντιμετωπίσετε τις μεγαλύτερες προκλήσεις που θα μας προσφέρει το επερχόμενο Starwars:The Old Republic, μην διστάσετε να υποβάλλετε την αίτησή σας. Θα χαρούμε να σας δούμε και in game!

Once more the Sith will rule the Galaxy

GM --Jenovas


External links

[1]Pantheon's website

Guild Headquarters

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.