FANDOM


Principal Gods is a Star Wars: The Old Republic guild.

1.Ποιοι είμαστε

Οι Principal Gods είναι ένα Ελληνικό Guild για το Star Wars The Old Republic που δημιουργήθηκε στα μέσα του 2009.Είμαστε μια Casual PvP/PvE/Light RP Republic Guild που με αργά αλλά σταθερά βήματα θέλουμε να κατακτήσουμε τον κόσμο της Παλαιάς Δημοκρατίας. Ο λόγος που θέλουμε να παίξουμε είναι για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά χωρίς όμως να το παρακάνουμε και να παραμελούμε άλλα κομμάτια της ζωής μας. Το Recruiting είναι ανοιχτό και θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους Έλληνες παίχτες του SWTOR είναι δυνατόν και να δείξουμε μια διαφορετική εικόνα, από αυτήν που έχει καθιερωθεί, για τους δικούς μας Gamers στην Ευρώπη.Οι περισσότεροι αγαπάμε το κόσμο του Star Wars αλλά πολύ περισσότερο αγαπάμε να παίζουμε το παιχνίδι αυτό με φίλους.Αν λοιπόν μοιράζεστε και εσύ κοινές αξίες τότε οι Principal Gods είναι το guild για σας.


2.Χαρακτήρας του guild

Oι Principal Gods,είναι casual guild.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ασχολούμαστε με raiding ή άλλο end-game περιέχομενο.Απλά για εμάς πρώτος στόχος είναι η διασκέδαση συνεπώς δεν θα έχουμε τρελά προγράμματα,στρατιωτική οργάνωση,ούτε τρελές απαιτήσεις από τα μέλη.Από την άλλη έχουμε μια βασική οργάνωση,κανόνες και μια ελάχιστη απαραίτητη συμμετοχή στα events του guild για τα μέλη.Ο server που παίζουμε είναι ο Tomb of Freedon Nadd


3.Βασικοί κανόνες συμπεριφοράς μελών

Ισχύουν για όλους

α.Σεβόμαστε τους συμπαίκτες μας

β.Δεν βρίζουμε υπό ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση τους συμπαίκτες μας

γ.Δεν εκμεταλλεύομαστε τους συμπαίκτες μας οικονομικά(crafting-traiding κλπ)

δ.Δεν απαιτούμε καμμία αμοιβή πέρα από εκείνη των υλικών (crafting)

ε.Προσπαθούμε να βοηθάμε τους συμπαίκτες όπως μπορούμε ειδικά τα νέα μέλη

στ.Απαγορεύονται συζητήσεις στο φόρουμ περί παράνομου υλικού-downloads κλπ


4.Recruitment

Δεκτές γίνονται αρχικά όλες οι κλάσεις,όλων των Ελλήνων παικτών που είναι πάνω από 16 χρονών.Απαραίτητη η κατοχή mic.To όριο του guild μας είναι τα 40 active μέλη.Στο guild θα μπορούμε να βάζουμε μέχρι 1 alt,αλλά φυσικά εννοείται πως ο καθένας μπορεί να έχει όσα θέλει.


5.Οργάνωση-Ranks

Στο guild δεν υπάρχει GM αλλά Council,δηλαδή 5 άτομα,τα οποία παίρνουν ψηφίζοντας όλες τις σημαντικές αποφάσεις.Η επιλογή αυτή έγινε ώστε να είναι και πιο δημοκρατικές οι αποφάσεις του guild και πιο μεγάλη η συνοχή του Guild.Και στο Council αλλά και στα υπόλοιπα guild ranks γίνεται διαφοροποίηση ανάλογα το είδος της κλάσης.Οι κανόνες ισχύουν και για το Council,συνεπώς,έαν κάποιος μέλος παραιτηθεί,εκδιωχθεί ή γίνει ανενεργό,τα υπόλοιπα μέλη του Council αποφασίζουν για το ποιο άλλο μέλος του guild θα πάρει την θέση.


Council

Master time2kickass

Lord Mirtos

General Hakk Somberlas

General Ceranos

Master Darth Panic


Class Officers Jedi Instructor (Lightsaber/Force Instructor) Fleet Commander Colonel


Όσα μέλη έχουν συμπληρώσει 1.5 χρόνο στο guild στο παιχνίδι

Elites

Jedi Master

Troopers Colonel

Smuggler Chief


Όσα μέλη έχουν 6 μήνες συμπληρωμένους στο guild στο παιχνίδι

Vetarans

Troopers Captain

Jedi Knight

Smuggler Chief


Όσοι έχουν περάσει τον δοκιμαστικό μήνα

Members

Trooper Sergeant

Jedi Padawan

Smuggler Τransporter


Oι νέοι που είναι στον δοκιμαστικό μήνα

Τrainees

Trooper Private

Jedi Initiate

Smuggler Runner


Από τους vetarans και τα members θα επιλεχθούν αργότερα κάποια άτομα που θα είναι Officers κα θα βοηθούν το Council σε συγκεκριμένες εργασίες.

Σε καμμία περίπτωση δεν δίνει κάποιος διαταγές,είμαστε πρώτα μια παρέα και τα guild ranks βοηθούν απλά για να δωθεί μια νότα role-playing στο guild αλλά και στο να έχουμε μια σταθερή δομή.Εάν ο οποιοσδήποτε έχει κάποιο θέμα με officer συνιστάται άμεσα να έρθει να το συζητήσει με τον ίδιο τον officer για να βρεθεί λύση,εάν δεν μπορεί να βρεθεί λύση τότε μπορεί οποτεδήποτε να το συζητήσει με κάποιο μέλος του Council.

Για συνοπτικό πίνακα http://www.principalgods.gr/custom.php?page_id=81559&gid=127962


6.Επικοινωνία

Το guild μας έχει το δικό του σύστημα επικοινωνίας(mumble).Η επικοινωνία είναι πάρα πολύ σημαντική για να δεθούμε σαν παρέα συνεπώς είναι απολύτως απαραίτητη η παρουσία όλων στο μέσο που θα διαλέξουμε κάθε φορά που θα είναι online.Αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιοι λόγω δουλειάς,οικογένειας κλπ ίσως κάποιες ώρες να μην μπορούν να το χρησιμοποιήσουν,απλά και μόνο η παρουσία τους εκεί θα είναι πολύ σημαντική ασχέτως συμμετοχής.


7.Raiding-Εvents

Το guild μας θα προσπαθήσει να έχει συνεχή events ώστε να συμμετέχει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος,αναλόγως του περιεχομένου του παιχνιδιού που περιμένουμε να δούμε θα έχουμε μια ελάχιστη μηνιαία συμμετοχή του 25%,δηλαδή αν το guild πχ έχει 8 events,θα υπάρχει απαραίτητη συμμετοχή στα 2 από τα 8 για παράδειγμα κάθε μήνα.Με βάση τα ως τώρα δεδομένα το guild μας θα "τρέχει" raids δύο φορές την εβδομάδα. Για το loot θα στο normal mode των raids ακολοθούμε το auto-assigned gear του game,ενώ στο hard mode εφαρμόζουμε DKP.8.Ποινές-Inactvity

Το Guild είναι CASUAL, αλλά υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι κανόνες ώστε να διατηρούμε τα μέλη μας ΕΝΕΡΓΑ. Όσον αφορά στο activity/inactivity:

Για την περίοδο μέχρι να ξεκινήσει το Early Game ισχύει:

1) Νέα Μέλη: οι Principal Gods τους υποδέχονται όλους/ες μετά τον 1ο μήνα ως τακτικά μέλη και θα γίνεται προαγωγή στο σχετικό Rank. Η περίοδος δοκιμασίας θα έχει νόημα όταν ξεκινήσει το game.

2) Inactivity: η διάθεση για συμμετοχή στην παρούσα φάση μπορεί να προσμετρηθεί μόνο με την παρουσία στο site www.principalgods.gr δηλ. με το login.

Στους 2 μήνες (60 ημέρες) χωρίς ούτε ένα login αποστέλλεται Ειδοποίηση/Υπενθύμιση

Στους 3+ μήνες (100 ημέρες) απουσίας αποστέλλεται Αυστηρή Ειδοποίηση, και μετά από αναμονή μερικών ημερών, τελείται Διαγραφή.

3) Προαγωγή σε επόμενη βαθμίδα: αν και το πρώτο Rank θα δίνεται ανεξαρτήτως activity, για την προαγωγή στα επόμενα Ranks (πχ 6 μήνες) ΔΕΝ αρκεί το login. Απαιτείται και συμμετοχή με κατ’ ελάχιστο 2 posts στα φόρουμ του Guild στην περίοδο των 6 μηνών αυτών (το application δεν μετράει ως ποστ). Με λίγα λόγια, το μέλος αρκεί να πει ένα «γεια» και 2 πράγματα για τον εαυτό του στο thread Γνωριμίας.

Όσο δεν επιβεβαιώνεται η συνθήκη αυτή, το μέλος δεν προάγεται (ακόμη και εάν κάνει Login τακτικά) και μεταπηδάει στον επόμενο μήνα. Shouts ή συμμετοχή στο mumble θα μπορούσε να μετρήσουν αντί ποστς.


Αφού ξεκινήσει το The Old Republic, το πόσο συμμετέχει κάθε μέλος θα φαίνεται πλέον πραγματικά μέσα από το παιχνίδι. Τότε θα ισχύει:

1) Νέα Μέλη: Όπως εκφράζεται και από τις Βαθμίδες (Ranks) του Guild, η πρώτη βαθμίδα ισχύει για έναν (1) μήνα, ο οποίος ουσιαστικά λειτουργεί και ως δοκιμαστικό διάστημα για κάθε νέο μέλος. Εάν ως το τέλος του trial έχει φανεί πως το μέλος είτε απέχει από το παιχνίδι είτε δεν συμμετέχει στις ομαδικές δραστηριότητες, τότε δεν υπάρχει κάποιος λόγος να είναι στους Principal Gods και θα Διαγράφεται.

2) Τακτικά Μέλη: Οποιαδήποτε στιγμή, ένα τακτικό μέλος μπορεί να δηλώσει απουσία, και να μην παίζει για όσο καιρό θέλει, ακόμη και μήνες. Το μέλος το δηλώνει στο σχετικό thread Απουσίες στο Φόρουμ, και απλώς «παγώνει» η εξέλιξή του, χωρίς άλλο πρόβλημα.

Διαφορετικά το μέλος θα πρέπει να είναι Ενεργό:

Το αν ένα μέλος είναι ACTIVE θα προσμετρείται από τη συμμετοχή του σε events που οργανώνει το guild (και όχι αν παίζει αρκετές ώρες). Το μέλος θεωρείται ενεργό εάν συμμετέχει κατ’ ελάχιστο στο 25% των Guild Events (για παράδειγμα, καθώς αναμένουμε περίπου 8 events μηνιαίως, θα περιμένουμε από τα μέλη μας να συμμετέχουν τουλάχιστον στα 2 από αυτά κάθε μήνα).

Σε αντίθετη περίπτωση, το μέλος θα αρχίσει να θεωρείται inactive και θα ενημερώνεται σχετικά. Αν δεν αλλάξει κάτι κατά τον επόμενο μήνα, θα αποστέλλεται Αυστηρή Ειδοποίηση, και μετά από αναμονή μερικών ημερών, θα τελείται Διαγραφή (και άνοιγμα θέσης στο roster εάν έχει κλείσει).


Στο φόρουμ θα υπάρχει ειδικό section για inactivity ώστε να μπορεί κάποιος που θα λείψει πολύ να το δηλώνει.Εάν το μέλος είναι officer ή council member και λείψει για αρκετό διάστημα,αντικαθίσταται από κάποιον άλλον.Εάν είναι απλό μέλος και λείψει για πολύ καιρό τοποθετείτε σε inactive rank παραμένει στο guild,αλλά με την επιστροφή του πρέπει να ανέβει ξανά την ιεραρχία.

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος δεν τηρεί του κανόνες αρχικά θα γίνεται επίπληξη,εάν όμως συνεχίζει να φέρεται άσχημα τότε θα αποβάλλεται από το guild ύστερα από απόφαση του Council.Ειδικά στο θέμα της συμπεριφοράς προς τα άλλα μέλη θα υπάρχει αυστηρότητα γιατί πάνω από όλα είναι η διατήρηση μιας όμορφης παρέας.


9.Αλλαγές στο charter

Πολλά στοιχεία του καταστατικού μπορεί να αλλάξουν στην πορεία,οι αλλαγές αποφασίζονται από το Council δημοκρατικά και ανακοινώνονται ύστερα σε όλα τα μέλη.

External links

| Principal Gods | SWTOR mini site

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.